Малко от дупето, малко от краката и малко от корема…

 Искам да отслабна „Малко от дупето, малко от краката и малко от корема…“, или „Кажи някое много ефикасно упражнение за крака или корем“, или „Какво упражнение да правя за дупето“.  Това са от най-често задаваните въпроси по това време на годината. След две седмици, с наближаването на баловете и летния сезон, въпросите ще зачестят. Така е било, така е, и така ще бъде, явно. То е като английски разговор за времето с очакван край. Вероятно, най-правилния отговор даван на подобни въпроси е „фотошоп“… не знам дали с липосукция може да се постигне това, но виж за фотошопа съм сигурен. Само гледайте да не си изтриете и пъпа.

 Сега сериозно. Няма как да стане! Отслабва се равномерно, навсякъде. Това, че правите само упражнения за крака, не означава, че само в краката ще отслабнете! Същото се отнася и за корема, няма как да свалите само от корема, правейки коремни преси. За понижаване на теглото е нужно: диета и тренировка.

 Преди време пуснах този пост Колко килограма мога да сваля за месец?„. Мисля, че не е лошо и той да се прегледа. Ей така, за освежаване на паметта.